Dokonale sladěné Bugaboo na zimu

Pojďte se inspirovat, jak sladit kočárky (nejen) značky Bugaboo na zimu! Kombinujeme je s produkty značek Lodger, Leokid a Elodie Details, které s nimi nejen skvěle ladí, ale hlavně jsou krásně teplé a praktické, takže zajistí vám i vašemu drobečkovi zimní procházky v teple a pohodlí. Jako první bychom doporučili originální fusak Bugaboo Performance, který je vyplněný prachovým peřím a navíc má možnost regulovat výhřevnost díky vyjímatelnému dílu. 

.
.
.
.
.
.

Nebo si můžete vybrat fusak Leokid Olaf

Fusak je vhodný od narození až do věku cca 3 let, je vyplněn hypoalergenním bio-syntetickým peřím a vrchní vrstva je impregnována přírodním Bionic-Finish® Eco. 

.
.
.
.

Doplňte rukavicemi Leokid 

.
.
.
.
.
.

Fusak Leokid Light Compact

Tento fusak je mezi zákazníky velmi oblíbený kvůli jeho kompaktnosti. Lze jej snadno složit a uložit do speciálního vaku, který je součástí balení. Je vhodný na přechodné období do hluboké korbičky, autosedačky nebo sporťáku (cca do 1,5 roku) do maximálně -10°C.  

.
.

Nesmíme zapomenout na norskou značku Voksi

Zimní fusaky Voksi jsou multifunkční, vyrobeny z kvalitních materiálů a naleznete u nich mnoho chytrých funkcí. My jsme nadšeni z fusaků Urban nebo City North. Oba dva rostou s vaším dítětem díky inovativním systémům. U fusaku Urban díky prodloužitelnému přednímu dílu (v ceně fusaku), City North má speciální systém zipů ve spodní části. 

.
.
.
.
.
.

Fusaky Elodie Details

.
.
.
.
.
.