Inspirace od Lenky z The Salad by Leni

Nechte se inspirovat úžasným světem, který pro své dvě děti - Isabelku a Jonyho - vytvořila blogerka Lenka Stříteská. Lenku můžete sledovat na jejím Instagramu nebo na blogu The Salad by Leni, kde najdete zajímavé informace a krásné fotky nejen z oblasti rodičovství, ale třeba také módy nebo zdravého životního stylu. A teď už se pojďte podívat, na jaké dětské kousky nedá Lenka dopustit.

 

 

 

„Liewood je krásná a rozmanitá značka, kterou mám moc ráda. Naprosto jsme si zamilovali jejich nádobí. Většina kousků je vyrobena ze silikonu, který je moc příjemný a hezky se dětem drží. Jak Isabelka rostla, pořídili jsme od Liewoodu i několik hraček, které si malá okamžitě zamilovala. A pokud si s nimi zrovna nehraje, baví mě, jak skvěle vypadají i jako dekorace!"

 

„Značka Lodger mi u obou dětí posloužila jako takový základ výbavičky. Nejvíce využíváme jejich Swaddlery, bodýčka nebo čepičky. Jsou ušité ze 100% bavlny, která je krásně měkká, příjemná a prodyšná."


 

„Bugaboo si získalo celou naši rodinu. Jejich kočárky splňují vše, co jsme chtěli. Kočárek Fox2 využíváme na delší procházky z domova, model Bee6 máme vždy připravený v autě a skvěle nám slouží jako skladný a skvěle ovladatelný parťák do města."

 

Nechte se inspirovat dalšími kousky z našeho sortimentu, které Lence padly do oka.