Letní cestování v bezpečí a pohodě

Je tady léto a s ním i cestování s dětmi, které může být často náročné pro celou rodinu. Abychom vám ho maximálně usnadnili a zpříjemnili, vybrali jsme pro vás naše TOP pomocníky,  kteří vám zajistí bezpečné a pohodlné cestování, ať už se vydáte letadlem k moři, autem objevovat krásy naší země nebo s kočárkem k nedalekému koupališti.

 

 

Při cestování autem je nutností bezpečná, pohodlná a praktická autosedačka. Je důležité, abyste se na ni mohli v každé situaci spolehnout a aby vašemu děťátku poskytovala co nejvyšší komfort i při dlouhých cestách. Níže najdete výběr našich favoritů z jednotlivých velikostních skupin. Pokud by vás zajímaly aktuální výsledky bezpečnostních testů ADAC, máme je pro vás přehledně sepsané tady.

Pokud se chystáte na delší cestu autem, je důležité, abyste děťátku jeho vlastní prostor v autě hezky zabydleli. Zajistěte mu příjemný stín, umožněte mu mít vše potřebné po ruce a nezapomeňte ani na hračky nebo drobné svačinky!

 

 

Letní cestování vám také usnadní skladný, lehký a spolehlivý kočárek. Kočárek nezapomeňte doplnit prodyšnou podložkou a ochrannou sluneční stříškou, aby v něm bylo vašemu drobečkovi příjemně.

 

 

Autosedačku i cestovní kočárek máte, nezapomeňte přibalit krabičku na svačinu, termosku, sluneční brýle a hurá za letním dobrodružstvím!