Mimispánek: Objevte tipy a rady certifikovaných spánkových poradkyň!

Je nám radostí oznámit vám, že jsme začali spolupracovat s Veronikou a Gabrielou – maminkami a certifikovanými poradkyněmi spánku, které stojí za projektem Mimispánek. Na svém webu a Instagramu pomáhají maminkám se spánkem jejich nejmenších. Cílem Mimispánku není určovat, ale doporučovat. Každé miminko je originál, a tak k němu také přistupují.

Pokud vás zaujmou jejich brožury a audio balíčky nebo třeba možnost osobní konzultace, až do konce roku pro vás máme 15% slevu. Stačí si zde vybrat a použít slevový kód ondalek15, který platí do konce letošního roku. A teď už se pojďte podívat, jaké produkty Veronika a Gabriela pro zdravý, bezpečný a klidný spánek doporučují.

matrace1_ce19658b8c82d8c8859706884bd133e657a0eb5c

"Základním pilířem spánku je kvalitní matrace. My samy máme zkušenosti s rakouskou značkou Träumeland, která je špičkou ve svém oboru, a proto ji rády a upřímně doporučujeme dál."

"Miminka od narození do 3 měsíců doporučujeme zavinovat. Ideální jsou na to Swaddlery od Lodgeru nebo klasické zavinovačky."

spaci-pytel-tr1_8aeacff48f5c2e72e8967c3e5aef1da52c4c56ff

"Děti od 4 měsíců doporučujeme ukládat do spacích pytlů. Je to nejen pohodlné, ale hlavně bezpečné. Je skvělé, že existují celoroční varianty, teplejší pytle na zimu, nebo lehké kousky na léto."

chranice1

"Träumeland vyrábí matrace i do velkých postýlek. Během období „odplenkování“ je pak nezbytným kouskem nepropustná podložka, která se postará o čistotu matrace i během noční nehody."

kojici-polster1

"Nezapomínejte ani na své pohodlí. Kojicí polštář vám bude skvělým pomocníkem nejen při kojení, ale i v noci při spaní. Klid vám zase dodá chůvička, díky které uvidíte a uslyšíte své miminko, pokud s ním právě nebudete v pokoji."