Must have kousky na písek i k vodě

Pojďte objevit náš výběr must have kousků, které vám zpříjemní letní dny strávené na pískovišti a u vody. Pořiďte svému děťátku zábavný set na písek, bazének nebo veselou hračku do vody. Nezapomeňte ani na sluneční brýle, kloboučky nebo termosku, díky které budete mít vždy při ruce krásně vychlazené osvěžení.


 

Pokud hledáte zábavný set na pískoviště nebo pláž, který vaše dítko jen tak nepřestane bavit, jste tu správně! Prohlédněte si naše favority v čele se sadami na písek 7v1 Compactoys, které si vaše děti zamilují pro jejich rozmanitost a vy zase pro jejich skladnost a super praktičnost!

 

 

 

S létem je neodmyslitelně spojené dovádění ve vodě - ať už v bazénku na zahradě, na koupališti nebo v moři. V naší nabídce najdete krásné nafukovací bazénky, plavecké kruhy i nespočet různých hraček do vody.

 

 

 

Ondálkův tip: Jako bazének na balkon nebo zahradu vám skvěle poslouží i vanička Shnuggle Toddler. Je opravdu prostorná a ideální pro děti cca od roka až do 4 let. Stačí přidat pár litrů vody o příjemné teplotě, hračky a zábavné místo pro osvěžení je na světe! Večer pak vaničku využijete ke klasickému koupání. Vychytávky 2v1 nás baví! :-)

 

 

 

Při hře na písku i ve vodě nezapomínejte na vhodné oblečení a doplňky. Vše by mělo mít dostatečně vysokou ochranu proti UV záření. Sjeďte níž a objevte vysoce kvalitní kloboučky, plavky nebo sluneční brýle vhodné pro ty nejmenší.

 

 

Termosky vám budou skvělým pomocníkem nejen v zimě, ale také v létě! Svůj obsah dokážou udržet krásně studený až 24 hodin, takže ať už do nich nalejete vodu, džus nebo studený čaj, anebo do nich nasypete vychlazené ovoce, můžete počítat s báječným letním osvěžením i po dlouhém dni u vody.