Nejlepší kočárky různých cenových kategorií

Při výběru toho pravého kočárku přesně pro vás a vaše potřeby existuje spousta faktorů, které určují finální rozhodnutí. Z naší mnohaleté praxe víme, že dvě otázky jsou ale zásadní - a to "Kde se budete s kočárkem nejčastěji pohybovat? Ve městě, v přírodě, nebo v kombinaci obojího?" a "Kolik chcete do kočárku investovat?". Nelze totiž říct, který kočárek je ten nejlepší. Každý rodič má jiné nároky a požadavky, a tak je výběr kočárku vždy velmi individuální záležitostí.

V následujícím článku bychom vám rádi představili, z našeho pohledu, ty nejlepší kočárky z jednotlivých cenových kategorií. Vždy je porovnávána cena za kompletní kočárek, to znamená za podvozek, hlubokou korbu a sportovní nástavbu.

large-png-under-embargo-see-description-for-dates-donkey-3-lifestyle-images-6

Do 15 tisíc

V našem obchodě nabízíme kvalitní kočárky i v této cenové kategorii. Vybírat můžete například z nabídky značky Cybex nebo Zopa.

Značka Cybex patří mezi tradiční a zákazníky vyhledávané výrobce kočárků v prémiovém segmentu. Své výrobky chtěla značka přiblížit širší veřejnosti, proto do své nabídky zařadili i kočárky za nižší pořizovací cenu. Zachovali však své standardy co se týče designu a zpracování. Za velmi přijatelnou cenu si tak můžete pořídit kočárek Cybex Eos v kompletu od narození. 

zzzz51

.
.
.
.

Další možností jsou kočárky značky Zopa, konkrétně model Move Cross. Měkce odpružený podvozek, nosnost 22 kg, nánožník a pláštěnka v ceně.

zzzz52

15 - 20 tisíc

V této cenové kategorii máme favoritů více. Jedním z nich je kočárek Roan Ivi. Jedná se o skvělého společníka, který se přizpůsobí jízdě ve městě, ale hravě zvládne i náročnější terén. Má velmi dobré odpružení a velmi snadno se skládá do kompaktního tvaru. Sportovní nástavbu nasadíte jak po, tak i proti směru jízdy, a lze jsi sklopit do úplného lehu. Lehký hliníkový rám, pohodlné odpružení, tlumič s dvoustupňovým nastavením tvrdosti. A navíc je v ceně přebalovací taška, nánožník, pláštěnka i moskitiéra.

zzzz56

.
.
.
.

Naším dalším tipem je kočárek od již zmiňované značky Cybex. Věděli jste, že její zakladatel má český původ? Původně značka Cybex vyráběla pouze autosedačky, řada kočárků jim v sortimentu přibyla později. Koukněte na celou řadu zvýhodněných setů kočárků Cybex Balios, které se staly mezi rodiči velmi oblíbenými. V naší nabídce najdete různé varianty kombinací s autosedačkou i bez. 

zzzz57

.
.
.
.

20 - 25 tisíc

V této cenové kategorii patří mezi nejoblíbenější kočárky Bugaboo Fox Cub.

Kočárky Bugaboo patří mezi naše nejoblíbenější díky svému minimalistickému designu, jejich skvělým jízdním vlastnostem a velké hluboké korbičce. Model Fox Cub navíc spojuje ideální poměr ceny x výkon. Kočárky Bugaboo jsou prověřeny léty i nesčetným množstvím rodičů, kteří je "testovali" při každodenním používání a tak všechny nabízí maximální komfort pro dítě i pro rodiče. 

zzzz59

.
.
.
.

Dalším oblíbeným kočárkem je Thule Urban Glide, který je jedinečný možností používat ho při sportu. Je to skvělý pohodlný kočárek do terénu, který si ale krásně poradí i s městským prostředím. Sportovní sedák však nelze otočit proti směru jízdy. Vynahradí vám to ale velká kola o průměru 16'', integrovaná otočná ruční brzda pro lepší kontrolu rychlosti v kopcovitém terénu nebo třeba snadná manipulace díky otočnému přednímu kolu. V nabídce máme různě poskládané zvýhodněné sety. Stačí si jen vybrat ten nejvhodnější právě pro vás. 

 zzzz61

.
.
.
.

Do 25 tisíc máte nyní možnost pořídit i kočárek Britax Smile 5Z, který svými vlastnostmi odpovídá prémiové kategorii kočárků. Je velmi stabilní, funkční a přizpůsobivý. Sportovní sezení můžete otočit dopředu i dozadu. Je příjemně odpružený, takže si poradí s městskou džunglí i lesní cestou.

.
.

25 - 35 tisíc

V rámci této, nejvyšší, cenové kategorie můžete vybírat z prémiových značek, jakými jsou Bugaboo, Britax, CybexJoolz a Thule.

Naším absolutním favoritem je kočárek Bugaboo Fox. Jedná se o stabilní a robustní kočárek, který je ale velmi lehký. Se sportovní nástavbou váží pouhých 12 kg. Má výborné odpružení, poměrně velká kola a velmi snadno se s ním manipuluje, díky čemuž si s ním budete užívat jízdu ve městě i v přírodě. Má opravdu velkou korbičku a kolébkové sezení.

 

Dalším oblíbeným kočárkem z řad prémiových výrobců je Cybex Priam. Jedná se spíše o městský typ kočárku, který vyniká svým čistým a elegantním designem. Kočárek Priam je dobře odpružen, a tak na rovnějších površích nabízí hladkou a plynulou jízdu. Výhodou je snadné složení jednou rukou a dlouhá, rovná ložná plocha u sportovního sezení.

cybex-priam

Dalším oblíbeným kočárkem v cenové kategorii kolem 30 tisíc je Joolz Day+. S ohledem na jeho odpružení a velikost kol ho lze zařadit také mezi spíš městské kočárky. Při procházkách městem a lehkým terénem nabízí příjemnou a pohodlnou jízdu pro dítě i rodiče. V porovnání s Bugaboo a Cybex je nejméně skladný. Má poměrně velkou hlubokou korbu a sportovní sedák kolébkového typu.

joolz-dayl

Milí rodiče, věříme, že vám tento článek pomohl zorientovat se v nabídce těch nejlepších kočárků v rámci jednotlivých cenových kategorií. Pokud budete při výběru kočárku potřebovat s čímkoliv poradit, neváhejte se na nás obrátit.