Nejprodávanější kousky uplynulého roku

Objevte, jaké kousky se u nás nejvíce prodávaly v loňském roce! Vybrali jsme pro vás nejoblíbenější produkty roku 2023, se kterými budete zaručeně spokojeni tak jako stovky našich dalších zákazníků.

 

Kočárky a autosedačky

 

Napříč kočárky se nejvíce prodávaly modely značek Bugaboo, Thule nebo Joolz. V rámci značky Thule byl nejprodávanější model Urban Glide 2, který v letošním roce nahrazuje Urban Glide 3, jenž má spoustu vylepšení a praktických detailů, a my věříme, že to bude ještě větším bestsellerem!

 

Péče a krmení

 

V této kategorii jednoznačně dominuje ikonická židlička Stokke Tripp Trapp, která bude vaše dítě doprovázet od narození přes školní období až po okamžik, kdy vyletí z hnízda. Její důmyslný design zajišťuje ergonomii a pohodlí v každém věku. Nejprodávanějšími barvami jsou Nature a White a na našem e-shopu vždy najdete spoustu zajímavých zvýhodněných nabídek a akcí.


Dětský pokoj

 

Při vybavování pokojíčku pro miminko, batole i větší dítě je vždy stěžejní kvalitní matrace. Jsme moc rádi, že naši zákazníci to vidí stejně jako my a pořizují svým dětem matrace rakouské značky Träumeland, evropské špičky v oblasti dětského spánku. Když je v pokojíčku prostor pro spánek vyřešen, může přijít na řadu zábavnější výběr - úložné boxy, hrací koberce nebo různé dekorace. Velmi oblíbená jsou také lehátka BabyBjörn, která se stanou vaším nepostradatelným pomocníkem během prvních měsíců s miminkem.

 

Hračky

 

Mezi nejprodávanější hračky patří takové, které zábavnou formou rozvíjejí schopnosti dětí - ať už se jedná o jemnou motoriku, koordinaci oko-ruka, fantazii nebo pohybové dovednosti. Velmi oblíbené jsou dřevěné hračky Little Dutch, hračky Petú Petú nebo skvělé sady Compactoys.

 

Lodger

 

Nizozemská značka Lodger je stálicí v naší nabídce a těší se už po mnoho let oblibě spousty rodičů. A tak se není čemu divit, když spousta jejich kousků patřila mezi bestsellery loňského roku. Už jste vyzkoušeli jejich multifunkční plenky Swaddler, nepadající capáčky, měkoučká body nebo oblíbené čepičky?

 

Leokid

 

Leokid je naší oblíbenou značkou a těší nás, jak jste si ho zamilovali i vy! Bestsellerem jsou jejich fusaky, rukavice na kočárek nebo přebalovací tašky.

 

Další bestsellery

 

Níže najdete další produkty, které jsou mezi rodiči velmi oblíbené. Za zmínku stojí skládací učicí věž Mamatoyz, protiskluzové punčochy a ponožky GoBabyGo nebo lahve Bink.