Ty nejlepší zimní kombinézy

Objevte výběr těch nejlepších kombinéz na podzim a zimu. Máme spoustu různých modelů, krásných barev a velikosti pro miminka, batolata i předškoláky.

Jako první bychom vám rádi doporučili fleecové kombinézy a overálky, které skvěle využijete i během podzimu a jara. V zimě vám pak poslouží i jako hřejivá vrstva do fusaku nebo pod kombinézu.

.
.
.
.
.
.

Pojďme přejít už ke klasickým, voděodolným zimním kombinézám. My i naši zákazníci jsme si velmi oblíbili značku Leokid. Její kombinézy jsou vhodné až do -25 °C, jsou vyplněné umělým peřím, které má stejné vlastnosti jako klasické peří, ale není ho potřeba do výplně takové množství. Děti se tak v kombinézách Leokid mohou volně pohybovat a nevypadají jako neforemní sněhuláci. :-)

.
.
.
.
.
.

V naší nabídce naleznete i kombinézy od populárních a prověřených outdoorových značek Columbia a Reima. Značka Columbia si získala zákazníky především svými péřovými kombinézami Snuggly Bunny, ale podívejte se i na oboustranné kombinézy Powder Lite II Reversible. Jsou maximálně kvalitní, funkční a praktické. Nezapomeňte na kvalitní zimní boty, nákrčník, čepici, kuklu a rukavice.

.
.
.
.
.
.

Kombinéza Lodger Skier Taslon

Zimní kombinéza Skier nizozemské značky Lodger je vyrobena z pevného, vodě i větru odolného polyesteru tak, aby miminko ochránila i za opravdu nepříznivého počasí. Podšívka je ušita z měkkého fleecu, který je příjemný na dotek a nedráždí dětskou pokožku. 

zzzz45

Velmi praktickým pomocníkem je asymetrický zip. Ten je vedený od krku k levé noze a usnadňuje přebalování. U krku je zip zakončen ochranou brady vůči oděru. Pro ještě lepší tepelnou izolaci má kombinéza kapuci a zakončení nohavic a rukávů, které lze založit, čímž poslouží místo rukavic a capáčků. Tato manžeta je u velikostí 3 - 6 a 6 - 12 měsíců.

.
.

Čepice a šála dohromady?

zzzz50

.
.
.
.