Výbavička podle Báry Sedlákové

 

Pojďte se inspirovat výbavičkou, jakou pro svého syna Adriána vytvořila Bára Sedláková. Báru můžete sledovat na jejím instagramu, kde najdete spoustu lifestylového obsahu - od módy přes zdravý životní styl až po mateřství. Bára je také instruktorkou jógy, na jejím YouTube kanále najdete spoustu videí, která vás naladí na vlnu jógy ať už jste těhotná, po porodu nebo pokročilá jogínka.

 

Bára také tvoří obsah speciálně pro nastávající a čerstvé maminky. Její seznamy - Co pořídit pro čerstvě narozené miminko a Co si zabalit do porodnice jsou naprosto úžasné průvodce, které vám pomohou se v klidu připravit na tu nejkrásnější roli, která vás čeká. Stáhněte si je zdarma!


 

 

„Už od narození jsme si s Adínkem oblíbili oblečení značky Lodger. Je ze 100% bavlny, měkoučké, prodyšné, kvalitní a pohodlné. Jak na nošení, tak na oblékání. "

 

 

„Na Ondálku jsme pořídili také oblíbený mojžíšův koš, ve kterém Áďa spinkal hlavně jako úplně malé miminko během dne. Přisunula jsem si ho například ke stolu a měla ho tak na dosah ruky, kdykoli to bylo třeba. Pořídili jsme také spací pytel, pyžámka nebo usínáčka s tlukotem srdce. Must have kouskem je pro nás také BabyBjörn bouncer. Kdykoli musím chvíli pracovat nebo se třeba v klidu najíst, můžu si malého k sobě položit. Houpu ho a on se může rozhlížet kolem, koukat, co dělám a být se mnou v pohybu, i když já potřebuji na chvilku sedět v klidu." 

 

 

„Při přebalování a koupání nám pomáhá třeba pouzdro na vlhčené ubrousky, měkoučké osušky s kapuckou nebo třeba elektrický pilníček na nehty. Adínek ale nejvíc miluje hračky do vody."

 

„V zimě jsme ocenili fusak Lodger Bunker, rukavice na kočárek Leokid i overal od stejné značky, který držel Adínka v dokonalém teple."